Vakantiehuis Soerendonk: Chalet type Mobilehome 6-personen

Plaats
Vakantiehuis Noord-Brabant (Soerendonk), Vakantiehuizen Nederland
Park
Vakantiehuis huren in Soerendonk, Noord-Brabant, Nederland
Personen
Maximaal 6
Prijs
zie website en speciale aanbiedingen
Prijzen en beschikbaarheid

Vakantiewoning voor 6 personen te huur op Vakantiepark Slot Cranendonck in Soerendonk, Noord-Brabant, Nederland.

Vlakbij Nationaal Park De Groote Peel op vakantiepark Slot Cranendonck vakantiewoningen te huur voor 2 tot 6 personen. Familiepark met veel faciliteiten zoals binnen- en buitenzwembad en indoorfaciliteiten.
 
Dit Vakantiepark Slot Cranendonck Chalet type mobilhome 6-personen heeft een zit- en eetgedeelte. Keuken met koffiezetapparaat, kooktoestel, magnetron en koelkast. Dit chalet is voorzien van een TV.

Vakantiepark Slot Cranendonck in de provincie Noord-Brabant

Niemand hoeft zich te vervelen op dit vakantiepark, voor de kinderen is het een waar paradijs. Er is een binnen- en buitenzwembad. Het animatieteam organiseert leuke knutselochtenden en sportactiviteiten, en verder is er een jeu de boulesbaan, midgetgolf, pannakooi, kabelbaan, tennistafel, airtrampoline, fietscrossbaan en volleybalveld. De visser kan zijn hengel uitgooien in de visvijver, kortom er is teveel om op te noemen. Geen zin aan koken? U kunt dan terecht bij Brasserie 't Slot, heerlijk lunchen, dineren of gewoon gezellig borrelen op het ruime terras. Uw dagelijkse boodschappen kunt u halen in de camping winkel op het park.

De omgeving van het vakantiepark in Soerendonk

Er is voldoende te beleven in de omgeving van dit vakantiepark. U kunt als gast van deze Vakantiepark Slot Cranendonck Chalet type mobilhome 6-personen kiezen uit tal van uitstapjes. Voor de kinderen zijn natuurlijk de attractieparken zoals de Efteling of Toverland een prima idee. Maar ook Safaripark De Beekse Bergen is een bezoek waard. Dit vakantiepark ligt vlakbij prachtige natuurgebied om heerlijk wandel- of fietstochten te maken. Een dagje shoppen kan in de gezellige stad Eindhoven.

In deze Vakantiepark Slot Cranendonck Chalet type mobilhome 6-personen zult u heerlijk genieten van uw vakantie in het bourgondische Brabant. Wij heten u van harte welkom op dit vakantiepark in Soerendonk, Noord-Brabant. Graag tot ziens!

Ga terug naar overzicht